MILICI SVETOSAVSKA NAGRADA: Svečanost na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu

LJ. P.

28. 01. 2022. u 13:41

NA tradicionalnoj svečanosti povodom Svetog Save, na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, promovisani su magistri tehničkih nauka, specoijalisti i master inženjeri.

МИЛИЦИ СВЕТОСАВСКА НАГРАДА: Свечаност на Факултету техничких наука у Новом Саду

Fakultet tehničkih nauka

Svetosavska nagrada kao izuzetnom studentu ove visokoškolske ustanove za školsku 2020/2021. godinu dodenjena je Milici Škripina. Ona je osnovne i master akadameske studije na studijskom programu računarstvo i automatika završila sa prosečnom ocenom 10.

Novčanom nagradom, diplomom i prikladnom knjigom nagrađeni su i master inženjeri koji su u ovoj promociji imali najviši prosek u okviru oblasti svojih studija.

Jedna od promovisanih je bila i prof. dr Vesna Turkulov, koja je Ukazom o odlikovanjima koje je potpisao predsednik Republike Srbije, dobitnica zlatne medalje za zasluge u borbi protiv korona virusa. Ona je na Fakultetu tehničkih nauka, na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment, uspešno završila specijalističe akademske studije na modulu menadžment u zdravstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U RASKOŠNOM ZELENILU ILI NA BELOM PESKU: Ako izaberete hotel Lujo, ne morate da birate, tu su i plaža sa belim peskom i prelepa šuma