IZMENJEN SAOBRAĆAJ U SUBOTICI: Kamionima težim od 7.5 tona zabranjuje se prolazak

J. L.

18. 01. 2022. u 18:46

OD petka 21. januara, kamionima težim od 7.5 tona zabranjuje se prolazak kroz pojedine delove Subotice.

ИЗМЕЊЕН САОБРАЋАЈ У СУБОТИЦИ: Камионима тежим од 7.5 тона забрањује се пролазак

foto: J.L.

Teretna vozila čija najveća dozvoljena ukupna masa prelazi 7,5 tona a koja se kreću iz smera ulice Somborski put ka centru Grada na raskrsnici ulica Somborski put i ulica Zagrebačke i Preradovićeve obavezno se usmeravaju udesno u Zagrebačku ulicu. Vozila koja se kreću iz smera ulice Bajski put na raskrsnici ulica Bajski put i ulica Karađorđev put, Preradovićeve ulice i ulice Petefi Šandora obavezno se usmeravaju udesno u Preradovićevu ulicu.

Zabranjuje se teretnim vozilima na kružnom toku kod graničnog prelaza između Republike Srbije i Republike Mađarske „Kelebija“ izlaz sa kružnog toka u ulicu Put Edvarda Kardelja.

Teretna vozila koja se kreću iz smera ulice Franje Kluza ka industrijskoj zoni obavezno se usmeravaju udesno u ulicu 13. Novu, ulicu koja je paralelna sa Batinskom ulicom i nalazi se u sklopu industrijske zone.

Autoprevoznici čija su sedišta i autobaze na trasi ka graničnom prelazu Kelebija mogu koristiti svojim teretnim vozilima tu trasu samo ukoliko su prazni, odnosno ukoliko ne vrše uslugu prevoza tereta.         

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina