DEPONIJA koja je leglo pacova i zmija - u dvorištu jedne privatne kuće, ali i ispred nje, na samom keju uz Gabrovačku reku, u blizini spomenika "Ćele kula" i istoimene osnovne škole - za stanovnike niške Ulice Žarka Đurića predstavlja nerešiv problem.

Komentari (2)

Kum

15.01.2022. 11:20

Necuveno, godinama da se trpi takva tortura... ljudi ne mogu normalno da zive u svojoj kuci zato sto komsija pravi deponiju na 2m od njihovih ulaza ili baste. Treba oduzeti plac i kucu i staviti na prodaju, dati novac od prodaje vlasnicima i zavrsiti ovi agoniju... Ili vlasnike na lecenje?

Jelena

15.01.2022. 12:17

I naravno niko nije nadležan tj NIŠTA ne rade po tom pitanju ali SVI oni primaju svoje plate kao da rade! Sramota je da obični građani nemaju nikakva prava a odbija im se za plate kojekakvim inspekcijama. Ova deponija je većim delom u dvorištu a manjim na JAVNOJ POVRŠINI! Zmije, pacovi i ostala gamad su manji problem jer je veći onaj da ako se upali bilo koji drveni predmet odatle, izgoreće ne samo ta kuća već još 5-6 kuća okolo jer su deponijom i druge kuće okružene i ugrožene. Evo, ja nisam pametna, ali ako dođe do požara, neki će debelo da odgovaraju u ovoj prokletoj zemlji.