LESKOVČANIMA PEVA ACO PEJOVIĆ: Doček pravoslavne Nove godine na Širokoj čaršiji

I. M.

12. 01. 2022. u 12:28

TURISTIČKA organizacija Leskovca(TOL) saopštila je da će u noći dočeka pravoslavne Nove godine doći do izmene režima saobraćaja u centru grada i time potvrdila da će planirani koncert Aca Pejovića, na Širokoj čaršiji, ipak biti održan.

ЛЕСКОВЧАНИМА ПЕВА АЦО ПЕЈОВИЋ: Дочек православне Нове године на Широкој чаршији

foto: I.Mitić

Uprkos tome što se epidemiološka situacija u gradu na Veternici komplikuje, a broj zaraženih virusom korona počinje da raste na platou ispred leskovačkog Kulturnog centra publiku će zabavljati popularni pevač, dok TOL priprema i veliki varomet.

Zbog održavanja dočeka pravoslavne Nove godine za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar oslobođenja, od raskrsnice kod Tehnološkog fakulteta do raskrsnice kod Poslovnog centra „Crna Trava“.

Ovim delom pomenutog bulevara saobraćaj se neće odvijati u periodu od 18 časova 13. januara do 10 časova narednog dana, a vozači će koristiti zaobilazne ulice po sopstvenom izboru, a prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Kalendarska Nova godina u Leskovcu je takođe dočekana na Širokoj čaršiji uz nastup ovdašnjeg muzičkog sastava „Amajlija“, trubačkog orkestra Isidora Zećirovića i novogodišnju lutriju sa 150 nagrada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest