SRPSKI VATROGASCI SPASILI PSA: Human gest Davida i Stefana (VIDEO)

Novosti online

05. 12. 2021. u 16:25

VATROGASCI-spasioci Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Knjaževac David Antić i Janevski Stefan juče su intervenisali i spasili psa iz vodovodne šahte dubine četiri metra.

СРПСКИ ВАТРОГАСЦИ СПАСИЛИ ПСА: Хуман гест Давида и Стефана (ВИДЕО)

Foto: Printscreen Facebook/Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

- Bravo za naše vatrogasce koji su još jednom pokazali svoju humanost - poručili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ovim povodom oglasili su se i iz Udruženja "Beta" koji su vatrogasce i pozvali.

- Ako ste se ikad pitali kako se opravdano nosi uniforma sa natpisom "VATROGASCI, SPASIOCI", evo jednog snimka iz našeg grada, sa jučerašnje akcije vađenja psa iz šahte duboke bar četiri metra. Kako nismo bili opremljeni da psa izvučemo sami, pozvali smo vatrogasce. Na poziv su došla dva momka koja su u službi verovatno od skoro, ali su psa izvukli na brzinu, kao da se time bave celog života. Kroz nešto više od tri minuta, pas je već bio van, veseo i nahranjen. Oni kažu da im je ovo već treće ili četvrto vađenje psa iz šahte za nedelju dana.

- Mi ovim putem želimo (još jednom) javno da se zahvalimo Vatrogasnoj službi u Knjaževcu. Mnogo puta su nam izlazili u susret oko spasavanja životinja, a jučerašnjom akcijom smo posebno impresionirani. Momci, svaka čast - rekli su iz udruženja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)