OTAC I SIN ZAJEDNO U BENDU: Lep prizor sa zrenjaninske rok scene

B.Grujić

01. 12. 2021. u 20:48

TRINAESTOGODIŠNjI Zrenjaninac, Denis Vujinov, uz svog oca Nenada, Bojana Stanisavljeva i Aleksandra Milivojeva, član je popularnog rok benda Titanik i za bubnjevima zamenio je pokojnog Branislava Brančeta, Mazalicu.

ОТАЦ И СИН ЗАЈЕДНО У БЕНДУ: Леп призор са зрењанинске рок сцене

Foto: privatna arhiva

 - Sa nama više na ovom svetu nije ni Davor Dosković, a da sve ostane u porodici, tj. našem bendu, postarali smo se angažovanjem najmlađeg bubnjara u Zrenjaninu, Denisa - kaže Aleksandar Milivojev, koji u Titaniku svira bas gitaru, uz solo gitaristu Bojana Stanisavljeva i Denisovog oca, Nenada, koji peva i svira gitaru.

Foto: privatna arhiva

Zanimljivo je da će Titanik, posle 40 godina, u obnovljenom sastavu, ponovo svirati na revijalnoj zrenjaninskoj Gitarijadi, koja će se 3. decembra, baš kao nekada, održati u Kulturnom centru Zrenjanina. 

Foto: privatna arhiva

- Oduševljeni smo idejom obnavljanja nekada popularne Gitarijade i jedva čekam svoj prvi veliki javni nastup - kaže trinaestogodišnji Denis, bubnjar Titanika i najmlađi učesnik Gitarijade.

Njegov otac, Nenad, kao jedan od članova benda sa najdužim stažom u njemu, uz poziv ljubiteljima stare dobre rokenrol svirke, ističe da je zrenjaninska Gitarijada sjajna prilika da se svi podsete lepih vremena i druženja, kao i pomenutih, preminulih članova benda. 

- Sada pokojni Branče, prvu Gitarijadu je svirao 1985-te godine, dve godine kasnije, proglašen je za najboljeg bubnjara i onda kao velika vedeta, počeo da svira u Titaniku 1988. godine - kaže Nenad Vujinov, uz napomenu da veruje u talenat svog sina, koji, bez obzira na svoje godine, nema tremu i sa velikim nestrpljenjem očekjuje svoj prvi zvanični nastup u bendu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024