PARKING-SERVIS PROMENIO ADRESU: Evo gde se u Paraćinu ubuduće može platiti parkiranje

Зорана Рашић
Zorana Rašić

24. 11. 2021. u 17:06

NAKON što se paraćinski „Vodovod“ iselio iz svog objekta u Adakalskoj ulici u Donjem parku, u blizini Crkve Svete Trojice i pridružio JKP „Paraćin“ u krugu nekadašnje kasarne, gde sa njim deli istu zgradu, Parking-servis, kao radna jedinica Opštinske Direkcije za izgradnju, preselio se u ispražnjenu zgradu „Vodovoda“.

ПАРКИНГ-СЕРВИС ПРОМЕНИО АДРЕСУ: Ево где се у Параћину убудуће може платити паркирање

Foto: D. M.

Građani koji ubuduće žele da plate parking ili imaju neku drugu obavezu vezanu za ovaj servis ubuduće treba da dolaze u zgradu nekadašnjeg „Vodovoda“ jer se tu sada nalazi blagajna, informacija je iz Direkcije za izgradnju.

Do prelaska jedne službe Direkcije u drugi prostor došlo je zbog potrebe rasterećenja službenih prostorija ovog javnog preduzeća u Ulici vladike Nikolaja Vladimirovića, gde se još uvek mogu dobiti sve informacije vezane za javnu rasvetu i održavanje opštinskih puteva i ulica, izjavio je vršilac dužnosti direktora Direkcije Dejan Stojković.

U nekadašnjem objektu „Vodovoda“ u Adakalskoj ulici građani mogu i dalje da plaćaju račune za vodu, dok blagajna Parking-servisa radi od 7 do 17 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere