VISIO SA PROZORA, PA PAO: Incident u Smederevu nažalost nema nimalo smešnu pozadinu (FOTO)

Јелена Илић
Jelena Ilić

21. 11. 2021. u 21:54

DVA dana društevim mrežama i onlajn medijima, pa čak i nekim televizijama, kruže fotografije čoveka koji gotovo nag, u donjem vešu, visi sa simsa zgrade u Smederevu, kao i njegovog pada na kolovoz.

ВИСИО СА ПРОЗОРА, ПА ПАО: Инцидент у Смедереву нажалост нема нимало смешну позадину (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

Ljudi nude najrazličitije teorije o ovom događaju, a najčešće objašnjenje je kako je reč o ljubavniku koji beži od ljutitog supruga koji se ranije vratio kući. Istina je potpuno drugačija.

Internet pomama za „bizarnom nesrećom“ pokrenuta je u petak kada su fotografije gotovo nagog muškarca, koje je uslikao nepoznati prolaznik, osvanule na društvenim mrežama. Kako pravih informacija nije bilo, one su izazvale brojne komentare, slobodne interpretacije i verzije događaja, nagađanja i saglasje većine da je reč o posledicama „ljubavnih problema“.

Evo šta je, zapravo, istina.

Muškarac star 51 godinu izašao je na sims zgrade u Karađorđevoj ulici u centru Smedereva u petak oko 20 časova. Nakon kraćeg vremena, pao je sa kolovoz najprometnije saobraćajnice u gradu. Prolaznici su pozvali hitnu pomoć koja ga je transportovala na Urgentni centar smederevske Opšte bolnice „ Sveti Luka“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Čovek je zbrinut na Urgentnom bloku. Kako su naši lekari konstatovali, prilikom pada zadobio je prelom petne kosti. Pregledao ga je psihijatar, a nakon toga iste večeri upućen je na dalje lečenje na Odeljenje psihijatrije opšte bolnice u Smederevskoj Palanci, jer je u smederevskoj bolnici psihijatrija pretvorena u kovid bolnicu, kaže direktor OB „Sveti Luka“ u Smederevu, dr Nenad Đorđević.

Inače, psihičko zdravlje povređenog muškarca duže vreme je nestabilno.

Takođe, istina je, kako saznajemo, da je čovek visio sa simsa sopstvenog stana, i da je do nezgode došlo, kako je sam pojasnio lekarima, nakon svađe sa nevenčanom suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN NAUKE ZA MIR I RAZVOJ: Prilika da se podigne svest o izazovima sa kojima se suočavamo u savremenom svetu