VISIO NA PROZORU, PA PAO: Nesvakidašnja scena u Smederevu – muškarac završio kod lekara, prizor izazvao lavinu komentara (FOTO)

Novosti online

20. 11. 2021. u 00:24

KOLIKO ste puta samo videli scenu u filmu, seriji, na reklami, ili, pak, čuli priču kako ljubavnik iskače kroz prozor onog trenutka kada se u kući iznenada pojavljue muž.

ВИСИО НА ПРОЗОРУ, ПА ПАО: Несвакидашња сцена у Смедереву – мушкарац завршио код лекара, призор изазвао лавину коментара (ФОТО)

Ilustracija/Foto: Nenad Zivanovic

Verovatno toliko da je ovakav scenario već postao kliše. Međutim, jedna fotografija uspela da tu "izlizanu priču" oživi i nasmeje mnoge korisnike društvenih mreža.

Naime objavljenje su dve fotografije iz Smedereva koje prikazuju muškarca koji visi na prozoru jedne zgrade, a potom leži na asfaltu. Na prvoj se vidi kako se čovek grčevito prstima drži za okno prozora, dok na sebi ima samo donji veš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na sledećoj, on je već na kolovozu ispred zgrade, leži. Navodno je prevezen u bolnicu, ali nije poznato u kom je stanju i kakve je povrede zadobio.

Naravno, da li je reč zaista o "pokušaju bekstva" ili nekom drugom razlogu, nije poznato. Sve je ostalo na nivou pretpostavke, iako čitava scena izgleda zaista filmski.

Tako ni korisnici mreža nisu mogli da se suzdrže od komentara. "Kad muž dođe ranije kući", stoji u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Crni kukavče, bolje batine da si popio", "Je l' joj muž MMA borac ili naoružan do zuba kad je ovo bila bezbednija alternativa?", pisali su u komentarima.

BONUS VIDEO -"FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad