ZBOG VELIKIH GUŽVI: U sportskoj dvorani Medison u Zrenjaninu ponovo otvoreni punktovi za vakcinaciju

B. Grujić

16. 11. 2021. u 12:08

ZBOG velikih gužvi i redova za vakcinisanje u zgradi Stare specijalističke poliklinike u centru Zrenjanina, u sportskoj dvorani Medison ponovo su otvoreni punktovi za vakcinaciju protiv koronavirusa.

ЗБОГ ВЕЛИКИХ ГУЖВИ: У спортској дворани Медисон у Зрењанину поново отворени пунктови за вакцинацију

Foto: Grad Zrenjanin

Vakcinalni punkt kompletno je prebačen u Medison, tako da se vakcinacija za građane više neće obavljati u zgradi stare Specijalističke poliklinike, poručuju iz Doma zdravlja u Zrenjaninu.

- Na ovom vakcinalnom punktu, pored vakcinacije protiv kovida, građani mogu da dobiju i vakcinu protiv gripa, mada je preporuka da tu vakcinu dobiju kod svog izabranog lekara - kaže Slađana Pejović, medicinska sestra Doma zdravlja dr Boško Vrebalov, uz napomenu da trenutno radi pet ekipa, tri u prepodnevnim i dve u popodnevnim satima.
- Imamo konstantno kadrovskih problema, fale ljudi i ne znamo da li će doći do povećanja broja ekipa u narednom periodu, ali, ukoliko bude potrebe, svakako hoće, jer na tome ćemo raditi - dodala je Slađana Pejović, ističući da su sve vakcine dostupne, Fajzer i Sputnjik za prvu, drugu i treću dozu, kao i Sinofarm.
 

60 PRVIH VAKCINA FAJZERA

Interesovanje za vakcinaciju poraslo je u Zrenjaninu, pa je, na primer, u ponedeljak 16. novembra prvom dozom Fajzera vakcinisano šezdeset lica, što se odavno nije dogodilo.

 

SVAKOG DANA OD 8 DO 19 ČASOVA

Uz veliku pomoć mladih volontera Crvenog krsta, medicinski radnici u Zrenjaninu, na četiri vakcinalna mesta u Medisonu, svakodnevno obavljaju vakcinaciju od 8 do 19 časova.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)