POJAČANI POLASCI AUTOBUSA: Zbog Mitrovskij zadušnica jači intenzitet javnog prevoza u Novom Sadu

Lj. P.

04. 11. 2021. u 14:24

POVODOM Mitrovskih zadušnica u subotu, 6. oktobra, JGSP „Novi Sad“ će na liniji broj 14 angažovani zglobne autobuse, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Pojačani polasci biće i na liniji za Čenej u 10.30 i 11.45 časova.

ПОЈАЧАНИ ПОЛАСЦИ АУТОБУСА: Због Митровскиј задушница јачи интензитет јавног превоза у Новом Саду

Foto N. Karlić

Autobusi na liniji broj 53 sa polascima u 8.40 i 9.50 časova saobraćaće do futoškog groblja (povratak je u 9.30, odnosno u 10.40 časova).

Iz JKP „Lisje“ podsećaju građane koji nisu u mogućnosti, iz nekih razloga, da do subote urede pojedinačna grobna mesta, da mogu da se dogovore sa službama ovog preduzeća na Gradskom groblju oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu.

Ulaz automobilima unutar Gradskog groblja radnim danima i subotom nije dozvoljen, a iz „Lisja“ mole građane da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere da li su ugasili sveće, kako ne bi došlo do požara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

NOVAK NA POPRAVNOM: Đoković prvog dana Rolan Garosa igrao meč za treće mesto na turniru u Ženevi