SENZACIJA NA ROLAN GAROSU: Evo šta je uradio "dželat" Novaka Đokovića, Alehandro Tabilo

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 05. 2024. u 21:18 >> 21:18

Alehandro Tabilo i Zizu Bergs sastali su se u prvom kolu Rolan Garosa. Čileanac koji je nedavno savladao Novaka Đokovića imao je dosta problema protiv momka koji je došao iz kvalifikacija, Belgijanac ga je neočekivano lako savladao rezultatom 3:1 (6:3, 6:7 (5:7), 2:6, 2:6)

СЕНЗАЦИЈА НА РОЛАН ГАРОСУ: Ево шта је урадио џелат Новака Ђоковића, Алехандро Табило

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Alehandro Tabilo je u trećem kolu Rima napravio veliko iznenađenje savladavši Novaka Đokovića, a na startu Rolan Garosa napravio je i  jedno negativno. 

Prvi set nije naglašavao takav potop 25. igrača planete. U drugom gemu napravio je brejk, a to je bilo dovoljno da set ubedljivo privede kraju rezultatom 6:3. Ipak, nakon toga krenuo je potpuni sunovrat apsolutnog favorita. 

U drugom, brejkovi na sve strane. Bergs je izgubio servis na startu seta, a u četvrtom gemu uspeo da ga vrati. Rezultatska klackalica nastavila se u nastavku, Belgijanac je doživeo brejk u petom i sedmom gemu, kada je delovalo da će Tabilo povesti 2:0 i napraviti veliki korak ka pobedi, šok je usledio po Čileanca. 

Oduzeo mu je servis rival u osmom, pa potom 10 gemu. Ni tu nije bilo kraja. Obojica su prepustili servis protivniku i u 11. i 12... Taj Brejk je Zizu Bergs rešio rezultatom 5:7. 

Nastavio je dvadesetčetvorogodišnji Belgijanac u istom ritmu i u trećem setu. Uzeo je rivalu dva servisa, i na kraju ga dobio rezultatom 6:2, a slična situacija viđena je i u četvrtom, te je Bergs napravio veliku senzaciju, s obzirom da je na turnir došao preko kvalifikacija. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)