MRTVA SVINJA U KANALIZACIJI: Mrčajevčani ostali šokirani kad su videli šta je uzrok problema u njihovom naselju

V.I.

26. 10. 2021. u 12:18

EKIPE JKP “Vodovod” iz Čačka pronašle su uzrok zapušenja kanalizacione mreže, zbog čega je u pojedinim domaćinstvima u naselju Mrčajevci kod Čačka prethodnih dana došlo do izlivanja fekalija.

МРТВА СВИЊА У КАНАЛИЗАЦИЈИ: Мрчајевчани остали шокирани кад су видели шта је узрок проблема у њиховом насељу

Foto: Privatna arhiva

Na zaprepašćenje radnika “Vodovoda”, koji su radili na otklanjanju kvara, u kanalizacionoj cevi pronađena je – mrtva svinja, i to teška oko 60 kilograma!

Pomoćnik gradonačelnika Milan Bojović kazao je da su sve učestalije situacije da ekipe ovog javnog preduzeća u kanalizaciji pronalaze ostatke mrtvih životinja, ili čak cele crkotine.

- Očigledno je da pojedinci nemaju svest o tome šta mogu i gde mogu da bacaju i zbog toga vrlo često dolazi do nepredviđenih situacija i kvarova na kanalizacionoj mreži. Nemar pojedinaca pravi velike probleme meštanima i otežava njihovo normalno funkcionisanje – rekao je Bojović.

Foto: Privatna arhiva

Problem sa kanalizacijom u Mrčajevcima je saniran, a Bojović navodi da su angažovane nadležne kontrolne inspekcije kako bi se sprečilo da ponovo dođe do slične situacije.

 On je dodao da će svi građani koji se nesavesno ponašaju kad je u pitanju odbacivanje otpada u kanalizacionu mrežu biti strogo sankcionisani.

Mrčajevčani su bili šokirani prizorom iz njihovog kraja.

Nadaju se da će nadležni pronaći i kazniti krivca.

- Valjalo bi da mu odrede debelu kaznu, da to bude primer za sve ostale koji bi isto učinili – vele meštani ovog naselja.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

SNS OBELEŽAVA 13. ROĐENDAN: Sadnja drveća kod Parka prijateljstva na Ušću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije