IZMENJEN SAOBRAĆAJ U DELU PODBARE: Promene zbog radova u Ulici Đorđa Rajkovića u Novom Sadu od 25. oktobra do 1. decembra

Lj.P.

24. 10. 2021. u 13:40

U DELU novosadskog naselja Podbara, od ponedeljka, 25. oktobra biće izmenjen saobraćaj zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Đorđa Rajkovića 29.

ИЗМЕЊЕН САОБРАЋАЈ У ДЕЛУ ПОДБАРЕ: Промене због радова у Улици Ђорђа Рајковића у Новом Саду од 25. октобра до 1. децембра

Foto: Z. Grumić

Za vreme trajanja radova privremeno se zabranjuje saobraćaj u delu Ulice Đorđa Rajkovića, između ulica Jug Bogdana i Patrijarha Čarnojevića, uključujujući i raskrsnicu Jug Bogdana i Đorđa Rajkovića. Ulice Patrijarha Čarnojevića i Jug Bogdana biće „slepe“ ulice i uvodi se dvosmerni režim saobraćaja u delu pomenutih ulica između Tekelijine i Đorđa Rajkovića.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 1. decembra, a navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

TERRA - PROJEKAT ZA KOJI ZNA CEO SVET: Kikinda je domaćin najveće svečanosti vajarske umetnosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)