DODATNIM INFORMACIJAMA DO BOLJE ZARADE: Turistička organizacija Vlasotince domaćin seminarima

I.Mitić

21. 10. 2021. u 16:15

ZNAČAJ seoskog turizma i pokretanje tog posla, uključujući i primere dobre prakse, kategorizacija objekata i komuniciranje putem platforme pod nazivom „e-turista“ teme su prvog od četiri seminara koje organizuje Turistička organizacija Vlasotinca.

ДОДАТНИМ ИНФОРМАЦИЈАМА ДО БОЉЕ ЗАРАДЕ: Туристичка организација Власотинце домаћин семинарима

Foto: OU Vlasotince

Aktivnosti počinju u petak, 22. oktobra u 11 časova, u sali lokalnog parlamenta, a u okviru projekta pod nazivom „Edukacija za poboljšanje turističko-ugostiteljske ponude, razvoj ruralnog turizma i stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda kroz udruživanje“ koje je podržalo nadležno ministarstvo.

- Ovaj seminar je namenjen hotelijerima, vlasnicima hotela i manjih privatnih smeštajnih kapaciteta, vlasnicima restoranima i zaposlenima u njima, turističkim agencijama i svima ostalima koji žele da svojim poslom budu deo turističke privrede – naglasila je Nataša Đokić Živković, direktor TO Vlasotince.

Ona je dodala da je iskustvo pokazalo da su ljudima potrebne dodatne informacije u ovoj oblasti što je bila polazna osnova za pripremu projekta. Naredni seminar biće održan od 5. do 7. novembra, a teme tog okupljanja biće blagovremeno najavljene.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati