SVE ZA BAŠTU I ZDRAVA HRANA: Novosadska cvetna pijaca“ na platou ispred Spensa

Lj. P.

20. 10. 2021. u 18:03

NA platou ispred SPENSA u Novom Sadu, u petak i subotu, 22. i 23. oktobra održaće se poslednja jesenja "Novosadska cvetna pijaca".

СВЕ ЗА БАШТУ И ЗДРАВА ХРАНА: Новосадска цветна пијаца“ на платоу испред Спенса

Foto: Plakat Pokret gorana

Cilj organizovanja ovih manifestacija je promocija malih proizvođača i da im se omogući da sugrađanima predstave svoje proizvode. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućava im se da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Na "Novosadskoj cvetnoj pijaci", sugrađanima i posetiocima Novog Sada će se predstaviti proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane. Izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno.

Organizatori mole posetioce "Novosadske cvetne pijace", da pravilno nose maske za lice i da održavaju rastojanje od 1,5 metra ukoliko je moguće, kako bi svi bili bezbedni.

 Radno vreme u petak je od 8.30 do 18 časova, a u subotu od 8 do 17.30 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna