URUČENE MAŠINE IZ POKLON IGRE POLJOPRIVREDNOG SAJMA: Traktor ide u Srem, sejalica u Bačku, a kosilica u Nišavski okrug

Z. G.

24. 09. 2021. u 17:26

POSLEDNjEG dana Međunarodnog poljoprivrednog sajma, kako to i tradicija nalaže, danas su najsrećnijim posetiocima manifestacije priređene proteklih sedam dana na Novosadskom sajmu uručeni vredni darovi u poklon igri za one sa kupljenim ulaznicama.

УРУЧЕНЕ МАШИНЕ ИЗ ПОКЛОН ИГРЕ ПОЉОПРИВРЕДНОГ САЈМА: Трактор  иде у Срем, сејалица у Бачку,  а косилица  у Нишавски округ

Foto: Novosadski sajam

Traktor „belarus 82.1“, koji je darovala kompanija Agropanonka, dobio je Dejan Filipović iz Inđije dok je pneumatska sejalica „sakalak d“, poklon firme MBV, pripala Milici Šijaković iz Bačkog Novog Sela.

Jonel Kerčoban iz Nikolinaca u banatskoj opštini Alibunaru dobitnik je traktorske prikolice „palazoglu“ takođe od darodavca MBV a traktorsku kosilicu „džon dir“ koristiće Toplica Stanojević iz Rutavca kod Aleksinca.

U halama i na otvorenom prostoru je, na tradicionalan način uz primenu odgovarajućih mera zaštite od virusa korona i uz dozvolu Kriznog štaba, od 18. do 24. septembra uspešno organizovan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. Nastupilo je oko 800 izlagača iz 17 zemalja.

BONUS VIDEO:

POLICAJCI U SEDLIMA: Ekipa "Novosti" u poseti konjičkoj jedinici MUP-a Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)