KORONA PRESEK ZA KRALJEVO: I dalje trocifren broj novih slučajeva, preminula jedna osoba u "Studenici"

G. Ć.

21. 09. 2021. u 13:33

OD ukupno 726 uzoraka nazofaringealnog brisa sa teritorije Kraljeva testiranih tokom minula 24 sata, čak 166 je pozitivno na kovid-19, saopšteno je iz kraljevačke Gradske uprave prema podacima Zavoda za javno zdravlje.

КОРОНА ПРЕСЕК ЗА КРАЉЕВО: И даље троцифрен број нових случајева, преминула једна особа у Студеници

Foto: G. Šljivić

Osmi dan zaredom broj novozaraženih je trocifren, a od početka epidemije zvanično je potvrđeno 22.370 slučajeva korona infekcije.

Kako je saopšteno, od poslednjeg izveštaja u Opštoj bolnici „Studenica“ od posledica korone preminula je još jedna osoba sa teritorije grada na Ibru.

BONUS VIDEO: NIKADA NIJE BILO TEŽE: Reporteri "Novosti" u crvenoj zoni kovid bolnice u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani