POČELA SANACIJA KVARA ZBOG KOJEG JE VIŠE OD 30 SELA BEZ VODE: Ovde je došlo do oštećenja magistralnog cevovoda kod Kruševca (FOTO)

S.BABOVIĆ

09. 09. 2021. u 13:52

EKIPE JKP „Vodovod” Kruševac krenule su sa saniranjem kvara koji je nastao usled oštećenja magistralnog cevovoda kod severne zaobilaznice nedaleko od Čitluka.

ПОЧЕЛА САНАЦИЈА КВАРА ЗБОГ КОЈЕГ ЈЕ ВИШЕ ОД 30 СЕЛА БЕЗ ВОДЕ: Овде је дошло до оштећења магистралног цевовода код Крушевца (ФОТО)

Foto: S.BABOVIĆ

Više od 30 prekomoravskih sela, kako su objavile „Novosti”, ostalo je bez vode na teritoriji Kruševca, nakon što je izvođač radova na Moravskom koridoru oštetio cevovod.

Foto: S.BABOVIĆ

U kruševačkom vodovodu očekuju da će problem biti otklonjen u toku dana. Korisnici će biti blagovremeno obavešteni o daljem razvoju situacije na terenu.

Foto: S.BABOVIĆ

Ovo je druga havarija ove godine na Koridoru, gde samo na deonici od Pojata ka Kruševcu ima 77 gradilišta. Krajem marta do kvara na magistralnom cevovodu došlo je u selu Bošnjane kod Varvarina, kada je oko 5.600 meštana Ćićevca i Stalaća ostalo bez vode. Vanredna situacija trajala je skoro dve nedelje, meštani su se snabdevali iz cisterni. Sve troškove saniranja platio je izvođač radova.

Foto: S.BABOVIĆ

BONUS VIDEO:

REPORTER "NOVOSTI" NA VRHU GRAĐENIK: Ključni položaj u Kolubarskoj bici gde su se žrtvovali junaci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024