NOVOZARAŽENIH 13, U KOVID ZONI SEDMORO: Korona presek u Gornjem Milanovcu

M. B.

01. 09. 2021. u 15:10

„CRVENA“ zona Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, na njenom Grudnom odeljenju, tokom minula 24 sata saopštava da se u njoj od kovida-19 trenutno leči sedam pacijenata.

НОВОЗАРАЖЕНИХ 13, У КОВИД ЗОНИ СЕДМОРО: Корона пресек у Горњем Милановцу

Foto: M.Drobnjak

- Virus korona potvrđen je kod njih petoro, dvoje imaju negativan rezultat testiranja. U tom periodu hospitalizovana su dva pacijenta, sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju korona virusom, jedan je otpušten na kućno lečenje – izjavio je dr Predrag Šutić, v.d. direktora Opšte bolnice.

Prema današnjim zvaničnim podacima iz milanovačkog Doma zdravlja, novozaraženih ima još 13.

- U Kovid ambulanti juče (31. avgust) je pregledano 99 osoba, urađena su 52 antigenska testa, uzeta dva nazofaringalna brisa, jedna osoba je upućena na hospitalizaciju – glasi izjava iz tog Doma zdravlja.

Od početka marta prošle godine do danas, od kovida-19 u rudničko-takovskom kraju preminule su ukupno 134 osobe. U celom tom periodu, do danas, 1. septembra 2021. godine, korona virusom zaraženo je ukupno 3.665 lica, od kojih je, od početka avgusta, u takozvanom četvrtom „talasu“ epidemije već obolelo njih 168.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)