U OKVIRU "KRSTOVDANSKIH SVEČANOSTI": Etno fest u Paraćinu zakazan za 11. septembar

Z. RAŠIĆ

30. 08. 2021. u 14:34

TURISTIČKA organizacija "Paraćin" i ovog septembra povodom obeležavanja Dana te opštine organizuje "Krstovdanske svečanosti", a u okviru tog programa biće održan Etno fest, izložba proizvoda zanatskih i drugih porodičnih radionica - suvenira, različitih rukotvorina, zimnice, meda i drugih pčelinjih proizvoda.

У ОКВИРУ КРСТОВДАНСКИХ СВЕЧАНОСТИ: Етно фест у Параћину заказан за 11. септембар

Foto: Z.R.

Manifestacija će biti održana 11. septembra, na otvorenom, duž trotoara glavne gradske ulice u vremenu od devet do 17 sati.

Turistička organizacija pozvala je sve zainteresovane za učešće da se jave pozivom na broj 035/564-814 ili 062/617-923.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

POČELA OKUPACIJA SEVERA KOSOVA I METOHIJE: Kurti poslao više od 300 specijalaca na sever; Beograd ima odgovor