PROMOCIJE, KONCERTI, PREDSTAVE: Bogat sadržaj kulturnog leta u Trsteniku

G. Ć.

23. 08. 2021. u 10:48

U ORGANIZACIJI Narodnog univerziteta i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, u Trsteniku se ovih dana održava manifestacija pod nazivom „Kulturno leto 2021“.

ПРОМОЦИЈЕ, КОНЦЕРТИ, ПРЕДСТАВЕ: Богат садржај културног лета у Трстенику

Foto: G. Ć.

U okviru ove manifestacije na Omladinskom trgu minulog vikenda održana je promocija knjige „Kraljevačka pank hronika“ istoričara Vojkana Trifunovića, a potom je na letnjoj pozornici nastupio pank bend „Sedativ“ iz Kraljeva. Ovom prilikom veterani kraljevačkog panka predstavili su novi album „Color Caecitas”, u žestokom ritmu otprašivši svoj repertoar.

Na istom mestu i iste večeri nastupio je i lokalni bend „Bezvremeni“, dok su se narednog dana publici predstavili vrnjački „Lokomoušn“, „Džanki zulu“ i „Rejnmejker - Tribjut Ajron Mejden“.
Već u utorak je planiran program za najmlađe Trsteničane uz koncert dečjih pesama, žonglere i iscrtavanje lica, dok je u četvrtak zakazan koncert folklornih ansambala u centru grada. Koncert grupe „Ljudi u glavi“ predviđen je za petak, a subota je rezervisana za ljubitelje evergrina uz nastup Zorana Stojanovića i Maje Marinković. Premijera predstave za decu „Kako je pobeđen razbojnik Balačko“ Amaterskog pozorišta NU biće održana u nedelju u dvorištu Muzejske zbirke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega