OTKLONJENA SMETNJA: Putevi Srbije o izmeni režima saobraćaja zbog radova

Tanjug

09. 08. 2021. u 22:04

NA AUTO-PUTU E-75, u zoni petlje Kolari, u smeru ka Beogradu uklonjen je autobus koji se prethodno pokvario, saopštili su Putevi Srbije.

ОТКЛОЊЕНА СМЕТЊА: Путеви Србије о измени режима саобраћаја због радова

U 2019. našim koridorima prošlo čak osam miliona vozila više nego 2020.

U saopštenju navode i da se na potezu Golubinci - Popinci (izlaz) do 20. septembra odvijaju radovi na rehabilitaciji puta zbog čega se vozila naizmenično propuštaju.


Na Obilaznici oko Beograda, u delu petlja Surčin-petlja Ostružnica do 1. novembra od 8 do 16 časova planirani su radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na autoputu E-75, u zoni petlje Kolari, a u smeru ka Nišu do 13. avgusta izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

U smeru Beograd-Niš, saobraćaj se odvija desnom-zaustavnom saobraćajnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera a u smeru Niš-Beograd, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Gostun, na ulazu u zemlju, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na izlazu je 20 minuta, na prelazu Sremska Rača, na ulazu zadržavanje za putnička vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna je vozila 60 minuta, na prelazu Kotroman, na izlazu i ulazu, zadržavanje je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 90 minuta, na Horgošu, na izlazu 90 minuta, na Kelebiji i Batrovcima na izlazu 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)