NAJNOVIJI PODACI GRANIČNE POLICIJE: Evo koliko se čeka na prelazima i kakvo je stanje na putevima

Tanjug

08. 08. 2021. u 19:27

SAOBRAĆAJ je pojačanog intenziteta i na naplatnim stanicama može dolaziti do kraćih zadržavanja, upozorio je Automoto savez Srbije.

НАЈНОВИЈИ ПОДАЦИ ГРАНИЧНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ево колико се чека на прелазима и какво је стање на путевима

Foto: MUP kamere

Prema podacima Uprave granične policije na našim putničkim terminalima saobraćaj je takođe pojačan.

Prema informacijama dobijenim u 17:15 časova putnička vozila na graničnim premazima čekaju na Gradini na izlazu iz zemlj 60 minuta, na Preševu 30 na izlazu i 90 na ulazu, na prelazu Gostun prilikom izlaska iz zemlje 30 minuta, a 60 prilikom ulaska, na prelazu Jabuka 40 prilikom ulaska, na Sipljanima 30 minuta prilikom izlaska i 50 prilikom ulaska u zemlju.

Na prelazu Kotroman čeka se 35 minuta za izlazak iz zemlje, a 45 na ulazak u zemlju, dok se na prelazu Sremska Rača čeka 30 m inuta za ulazak u zemlji.

Teretna vozila čekaju na prelazu Šid 60 minuta da izađu iz zemlje.

AMS S upozorava i na izmene u režimu saobraćaja zbog radova, pa tako navodi da će zbog radova na rehabilitaciji kolovoza biti izmenjen režim saobraćaja na deonici u zoni petlje Kolari, u smeru ka Nišu.

Tokom radova, u smeru ka Nišu, za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati desnomzaustavnom saobraćajnom trakom i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera.

U smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Zbog radova na popravci kolovoza regionalnog puta Kraljevo - Mataruška banja saobraćaj će do 31. avgusta biti obustavljen za sve kategorije vozila.

Za vreme obustave saobraćaja, vozači će moći da koriste

magistralne piteve Kraljevo - Raška ili Kraljevo - Trstenik.

Do 13. avgusta na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na deonici Boževac - Petrovac na Mlavi (Knežica), naselje Ranovac.

Alternativni putni pravac za putnička vozila je kroz naselje Ranovac, a za teretna motorna vozila alternativni putni pravac je državni put preko Salakovca.

Do 20. avgusta izvodiće se radovi u razdelnom pojasu na izgradnji stuba mosta Bubanj Potok u oba smera. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvoren deo preticajne trake u oba smera...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024