ZAHUKTALA SE AFERA "NESTALE KLIME": Komisija se bavi zdravstvenim centrom u Vranju

J. S.

30. 07. 2021. u 12:00

KLIMA uređaji koji su donirani odeljenju Otorinolaringologije vranjskog Zdravstvenog centra navodno su nestali i onda se naprasno pojavili, nakon što su zaposleni počeli da se raspituju i da traže da se klime postave u privremenoj ambulanti u DZ, ali da se slučaj ispita kako krivica ne bi bila svaljena na njih.

ЗАХУКТАЛА СЕ АФЕРА НЕСТАЛЕ КЛИМЕ: Комисија се бави здравственим центром у Врању

Foto P. Milošević

- Ne želimo da bilo koga optužujemo, iako klima nije bilo, a onda su se pojavile po svemu sudeći neke nove, a ne one iz donacije - kažu lekari sa ovog odeljenja.

Direktorka ZC dr Ljiljana Antić ne  negira da se ovako nešto desilo, ali nije želela da iznosi više detalja već je samo poručila: "obaveštavamo Vas da je u toku utvrđivanje činjeničnog stanja."

Kako nezvanično saznajemo, juče je formirana komisija čiji je posao da utvrdi okolnosti nestanka, pa pojavljivanja uređaja.

U međuvremenu, smenjena je načelnica ovog odeljenja dr Marija Stefanović, a na njeno mesto postavljen dr Mladen Kostić, međutim nije poznato da li je afera "klima uređaj" pokrenula ove kadrovske promene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice