RESAVSKU PEĆINU POSETILO 18.000 TURISTA: Evo ko je najviše od stranih turista obilazio ovu destinaciju

Z. Gligorijević

26. 07. 2021. u 14:08

RESAVSKU pećinu je tokom prvih šest meseci posetilo 18.000 turista, a samo prošlog meseca oko 6.000 domaćih i stranih turista. Hidrokompleks „Lisine“, u okviru kojeg je vodopad „Veliki buk“, u istom periodu posetilo je preko 25.000 posetilaca svih uzrasta.

РЕСАВСКУ ПЕЋИНУ ПОСЕТИЛО 18.000 ТУРИСТА: Ево ко је највише од страних туриста обилазио ову дестинацију

Z. Gligorijević

Među strancima, najbrojniji su turisti iz Indije, kojih ima svakodnevno, ali ovaj dragulj Gornje Resave posetili su i turisti iz Rusije, Rumunije, Češke, Ujedinjenih Arapskih Emirata...

- Od početka godine dominiraju individualne posete, a poslednja dvameseca primetan je i veći broj organizovanih grupnih poseta brojnih firmi, udruženja, sindikata kao i đačkih ekskurzija. Nakon popuštanja epidemioloških mera, pećinu je posetio i veći broj penzionera i stranaca. Poslednjih dana sve je više naših državljana koji žive i rade u inostranstvu - kaže direktorka JP „Resavska pećina“ Ana Bogdanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju