SRAMAN ČIN U BEOGRADSKOM KAFIĆU: Ukradena humanitarna kutija namenjena za pomoć malom Bošku Gugleti (VIDEO)

Lj. P.

12. 07. 2021. u 15:07

DOK se roditelji šestomesečnog Boška Guglete iz Novog Sada, obolelog od spinalne mišićne atrofije tip 1, uz pomoć ljudi dobre volje bore da se što pre prikupi novac za najskuplji, spasonosni lek „zolgensma“, za ovu neuromišićnu bolest, iz jednog kafića na Labudovom brdu u Beogradu, neko je ukrao humanitarnu kutiju, namenjenu za prikupljanje novca za lečenje dečačića.

СРАМАН ЧИН У БЕОГРАДСКОМ КАФИЋУ: Украдена хуманитарна кутија намењена за помоћ малом Бошку Гуглети (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk /Da i Boško pobedi SMA

Tu vest su Boškovi roditelji objavili na stranici „Da i Boško pobedi SMA“.

- Ova situacija nas je jako rastužila – naveli su Boškovi roditelji. - Danas se javljamo jako tužni, jer na svu muku koja nas je snašla, došao je još jedan udarac za nas kao roditelje. U jednom kafiću na Labudovom brdu, ukradena je humanitarna kutija koja je bila namenjena za našeg Boška.

Boreći se sa celom situacijom, kako dalje navode, pokušavaju na različite načine da potisnu tugu, stres i bore se da dođu do novca za lek, a krađa kutije im je došla kao so na ranu.

- Ovu knedlu moramo nekako progutati, nastaviti dalje uz apel lokalima gde se nalaze kutije da obrate pažnju na njih – navode Boškovi roditelji. - Izgleda da ova ogromna suma novca nije jedina prepreka sa kojom treba da se izborimo. Mi ne odustajemo, zajedno do leka za našeg Boška.

Svi koji žele da pomognu malenom Bošku da i on pobedi SMA, mogu to učiniti slanjem SMS poruke preko Fondacije „Budi human“ 1032 na broj 3030. Novac se može uplatiti na dinarski račun 160-6000001037970-33 i devozni račun 16060000103802950 IBAN:RS35160600000103802950 SWIFT/BIC:DBDBRSBG.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri