"NAŠI HEROJI" ZA PRAVE HEROJE: Medicinskim radnicima u Kanjiži uručene kartice pogodnosti (FOTO)

J. L.

05. 07. 2021. u 22:23

U DOMU zdravlja u Kanjiži podeljene su kartice pogodnosti "Naš heroj" za 68 zdravstvenih radnika koji su proteklih više od godinu i po dana bili na prvoj liniji odbrane od virusa kovid 19. Karticom za popuste nagrađeno je 68 od ukupno 126 zdravstvenih radnika.

НАШИ ХЕРОЈИ ЗА ПРАВЕ ХЕРОЈЕ: Медицинским радницима у Кањижи уручене картице погодности (ФОТО)

Foto: J. L.

-Bila je potrebna velika reorganizacija kako bi se osiguralo da osnovna zdravstvena zaštita može da nastavi da funkcioniše. Počastvovani što smo dobili ove kartice. Uz ličnu kartu, one pružaju velike popuste, a dobili su ih ne samo lekari, nego i medicinske sestre, tehničari i pomoćni radnici koji su u potpunosti i neumorno radili na tome da pobedimo ovaj virus - istakla je Karolina Đolai, direktorka Doma zdravlja u Kanjiži.

Foto: J. L.

U ovoj akciji učestvuje 50 kompanija, koje vlasnicima kartica „Naš heroj" pružaju razne pogodnosti i popuste za kupovinu i razne usluge.

- Želeo bih se zahvalim svim medicinskim radnicina za svo vreme i energiju koju su uložili mimo radnog vremena kako bi se naši građani osećali zdravo i bezbedno - rekao je Robert Fejstamer predsednik Opštine Kanjiža.

Kartice "Naš heroj" dodeljuju se u okviru programa podrške „Za naše heroje” koji su pokrenuli Ministarstvo zdravlja i Vlada Srbije. Program se u praksi sprovodi putem personalizovane kartice pogodnosti „Naš heroj”, i realizuje se u saradnji sa Generalnim sekretarijatom Vlade, Narodnom bankom Srbije, Privrednom komorom, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)