SVE U VEZI REŠENJA ZA ODVODNJAVANJE: JVP "Vode Vojvodine" ove nedelje sa građanima Kikinde, Zrenjanina i Sombora

LJ.P.

04. 07. 2021. u 14:04

UPOREDO sa dostavom rešenja obveznicima naknade za odvodnjavanje za ovu godinu, JVP "Vode Vojvodine" organizuje i rad sa strankama u lokalnim samoupravama širom Vojvodine.

СВЕ У ВЕЗИ РЕШЕЊА ЗА ОДВОДЊАВАЊЕ: ЈВП Воде Војводине ове недеље са грађанима Кикинде, Зрењанина и Сомбора

Foto: Grad Vršac

Posle Sremske Mitrovice, Stare Pazove i Subotice, od sledeće nedelje prijem obveznika naknade biće organizovan u Kikindi, Zrenjaninu i Somboru.

U ponedeljak 5. jula, prijem stranaka biće organizovan u Kikindi, zgrada VDP "Gornji Banat", Ulica Kralja Petra 54, u utorak 6. jula, u Zrenjaninu, Radna jedinica JVP "Vode Vojvodine", Slobodana Bursaća 1a, i u sredu 7. jula, u Somboru, Vojvođanska 16/I, (Radna jedinica JVP 2Vode Vojvodine").

U neposrednom kontaktu sa obveznicima naknade, u periodu od osam do 14 časova, zaposleni u "Vodama Vojvodine" odgovaraće na pitanja u vezi sa rešenjima, spornim zaduženjima, dugovanjima, parcelama za koje su zaduženi, upisu u katastar i slično, a dobiće i konkretna uputstva i informacije o žalbama i reprogramima. Na istom mestu moći će preuzeti i kopije rešenja.

Ukoliko bude potrebe biće organizovani i novi termini.

Iz ovog preduzeća podsećaju da obveznici osnovne informacije o naknadama mogu dobiti pozivanjem Korisničkog servisa na broj 0800 21 21 21.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)