RADOVI MENJAJU REŽIM SAOBRAĆAJA: JKP "Novosadska toplana" u Ulici Antuna Urbana

S.B.

02. 07. 2021. u 16:05

JAVNO komunalno preduzeće "Novosadska toplana", u ponedeljak, 5. jula, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Antuna Urbana zbog kojih će privremeno biti izmenjen režim saobraćaja.

РАДОВИ МЕЊАЈУ РЕЖИМ САОБРАЋАЈА: ЈКП Новосадска топлана у Улици Антуна Урбана

Nikola Fifić

Ti radovi će se obavljati u fazama a u toku ove faze, biće privremeno zabranjen saobraćaj u delu Ulice Antuna Urbana od broja 6 do broja 15 (parna i neparna strana ulice). U tom delu Ulice Antuna Urbana biće zabranjeno i parkiranje automobila.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 1. avgust, dok je završetak radova na rekonstrukciji u celom bloku planiran za 20. avgust.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!