POZNATI UČESNICI OVOGODIŠNJEG „GRADIĆ FESTA“: Manifestacija u predgrađu Petrovaradinske tvrđave

S.B.

02. 07. 2021. u 16:23

FESTIVAL uličnih svirača, 21. po redu „Gradić fest“ i ove godine biće održan u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave od 26. do 28. avgusta uz učešće umetnika različitih profila, muzičara, akrobata, performera… koji će nastupati na brojnim punktovima.

ПОЗНАТИ УЧЕСНИЦИ ОВОГОДИШЊЕГ „ГРАДИЋ ФЕСТА“: Манифестација у предграђу Петроварадинске тврђаве

Gradić fest

Okosnicu programa čine mladi, umetnici i muzički sastavi iz zemlje i okruženja a ove godine lokalna, novosadska scena imaće predstavnike različitih žanrova i stilova, od performansa sa vatrom sastava Ludifiko do klasilčnih uličnih izvođača poput benda Bed vik koji već godinu dana sviraju na ulicama Novog Sada.

GRADIĆ FEST

ORGANIZATORI „Gradić festa“ poručuju da ove godine pojačanje dolazi i iz Italije, žongler i klovn Ekscentriko Barilete, koji je do sada nastupio u više od 20 zemalja širom sveta.

Predstaviće se i bend Klo Klo, Ansambl Opus, Darko i Minimoji, The Kitnikez, zatim Stefan i Akustični Gadovi, Vanja Ilić i Kreativ muvment, Inspajer koncept dens studio, PJ Duo … Za žurku u Gradiću biće zaduženi Filip Grujić i Beton i Šljokice, kao i Kreativni pogon i Strit dens šou.

Beogradski izvođači i ove godine čine značajni deo programa, pa će tako na uličnim punktovima festivala nastupiti singer - songrajter projekat Tankman iza kojeg stoji Goran Štrbo, Roker džez bend, Svingsi, Nikola Albahari Salaćanin i VanGoga dvojac.

Iz Kikinde dolazi Drvo Truo, iz Subotice Nikola Radonjić a dodatak programu biće i Banda Drvena, Nadateatar, Faust, Zamalo Vidre i o.k.o.t. i Mitar Zorić.

 

 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)