PUNOLETSTVO OAZE HEDONIZMA: U Novom Sadu večeras počinje Međunarodni festival vina „Interfest“

J.S.

01. 07. 2021. u 16:20

POČEVŠI od večeras pa do 3 juna, Trg slobode u Novom Sadu biće oaza hedonizma jer će ovaj najveći vinski događaj u godinu a povodom svog punoletstvlja, okupiti više od 80 učesnika.

ПУНОЛЕТСТВО ОАЗЕ ХЕДОНИЗМА: У Новом Саду вечерас почиње  Међународни фестивал вина „Интерфест“

Foto: Interfest


 Svoja vina predstaviće najuspešniji srpski proizvođači  čija su vina osvojila odlične ocene na nedavnom Velikom ocenjivanju vina Srbije, ali i najsjajnija odličja na BIWC (The Balkans International Wine Competition).Na) Interfestu predstaviće se  i vinarije iz Mađarske, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i BiH.


 Osim vinske ponude, posetioci Interfesta,jednog od najznačajnijih događaja u  Novom Sadu, biće u prilici da probaju i kvalitetne rakije, domaći viski i razne likere.Očekuje se i  interesantna gastronomska ponuda, poput kulena i sireva, kao i degustacija najlepših vojvođanskih kolača, meda i peciva.


   Idejna kreatorka Interfesta  Nataša Budisavljević Radišić napominje da  publika koja redovno dolazi na Interfest, voli i dobru  muziku koja će i ove godine upotpuniti  ambijent Trga slobode.Radno vreme Festivala je od 19 sati,do ponoći,ulaz je besplatan, a čaše i vaučere za degustaciju je moguće kupiti na festivalskom ulazu.


    Organizatori takođe naglašavaju da će tokom manifestacije biti primenjene sve preporučene antikovid mere. Između ostalog, biće obezbeđen razmak između izlagača, kao i dovoljno prostora, kako bi posetioci bili dodatno zaštićeni.
                                       
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!