U PARAĆINU PET POZITIVNIH NALAZA: Broj pregleda je opao, a na bolničkom lečenju i dalje osmoro kovid-pacijenata

Z. Rašić

03. 06. 2021. u 18:10

U KOVID ambulati Doma zdravlja, prema izveštaju od utorka, prvog juna, obavljeno je trideset pet pregleda, a od urađenih 39 antigenskih testova bilo je pet pozitivnih nalaza na virus korona. Stiglo je i sedam PCR testova, ali su svi nalazi bili negativni.

У ПАРАЋИНУ ПЕТ ПОЗИТИВНИХ НАЛАЗА: Број прегледа је опао, а на болничком лечењу и даље осморо ковид-пацијената

Foto: Z.R.

Bez obzira na značajan pad broja pregleda, radno vreme kovid-ambulante i dalje je nepromenjeno – svakodnevno od osam do 17 sati.

Na Grudnom odeljenju, koje je jedino u paraćinskoj bolnici od prvog juna ostalo u kovid-sistemu, hospitalizovano je osam pacijenata, što je isto stanje kao i prethodnog dana. Dva bolesnika sa teškom kliničkom slikom nalaze se u respiratrnoj jednici na neinvazivnoj ventilaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)