EKSPRESNO 20 KILOMETARA PUTA: Gradonačelnik Šapca o podršci države i predsednika Vučića

V.Mitrić

24. 05. 2021. u 22:34

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić ima ogromne zasluge što je, ekspresno, država preko JP "Putevi Srbije", izgradila put Šabac-Bogosavac-Dobrić-Culjković-Radovašnica u dužini od čak 19, 2 kilometara, kaže dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca.

ЕКСПРЕСНО 20 КИЛОМЕТАРА ПУТА: Градоначелник Шапца о подршци државе и председника Вучића

Foto: V. Mitrić

Ističe da je predsednik došao direktno da proprati radove koji su koštali 366 miliona dinara.

Čelnik grada na Savi kaže da je "od neprocenjive važnosti i obećanje predsednika Vučića dato u Pocerskom Dobriću, da će država da uradi i više od tri kilometra savremene saobrajniće Jevremovac Maova.

- Prilikom posete, predsednik Vučić obećao je i izradu projekta kanalizacione mreže, čija će pokrivenost sa prvobitno planiranih 60 odsto biti uvećana na 80 odsto područja grada Šapca, a otpočeće i priprema projekta za širenje vodovodne mreže - kaže Pajić.

Foto: V. Mitrić

 

- Predsednik Vučić istakao je da će se raditi kompletan asfalt, najbolji moguć, i da sadašnja Srbija mora da se razlikuje od one u kojoj je postojalo krpljenje rupa na putevima. Zahvalan sam predsedniku Vučiću na poseti i nesebičnoj podršci koju pruža građanima Srbije. Saradnja sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrima u Vladi Republike Srbije intenzivirana je u poslednjih nekoliko meseci.

U rekordnom vremenu i vrhunskim kvalitetom, podseća Pajić, "urađen je put na deonici Šabac – Bogosavac – Dobrić – Culjković – Radovašnica u dužini od 19,2 kilometra, i to je tek početak".

- Svojim dolaskom u Dobrić, predsednik Vučić obećao je nastavak radova na putnoj infrastrukturi, ali naglasak je na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži - ističe Pajić.

- Hvala predsedniku što delima pokazujemo da nam je interes građana na prvom mestu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati