PREDSEDNIK Aleksandar Vučić ima ogromne zasluge što je, ekspresno, država preko JP "Putevi Srbije", izgradila put Šabac-Bogosavac-Dobrić-Culjković-Radovašnica u dužini od čak 19, 2 kilometara, kaže dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca.

Komentari (21)

Anica

25.05.2021. 06:11

Uz razvijanje saobracanih meza mogli bi da se uporedo radi na ponovnom uspostavljanju I razvoju autobuskog saobracaja i povezivanja tih mesta.Nemaju svi automobile, n ih su svi u mogucnosti da voze automobile.Neko bi mozda da ode do sela ali ne moze vise jer vec godinama autobuski saobracaj ne postoji.Kao primer neka posluzi deonica Valjevo - Loznica Neka to bude druga deonica za razvoj vodovoda I kanalizacije..kao I deonica za raxboj turizma..Trsic se nalazi na toj deonica, I kada bi bilo I autobusa I stanica mozda bi ljudi poceli da ga posecuju I posvete vise paznje maternjem jeziku..a tu su I razne fabrike,pijace,mali biznisi itd..

srce

25.05.2021. 07:08

Stabilna i rastuca ekonomija nam omogucava veci standard, vece plate i jos bolji zivot, i sve to zahvaljujuci marljivim radom, odgovornom politikom i sprovodjenjem reformi.

Minja

25.05.2021. 10:27

Slika Srbije je znatno izmenjena i ne moze se porediti sa Srbijim od pre nekoliko godina, jer su rezultati rada ove Vlade svima nama vidljivi.