ĐOKOVIĆ KOD GRADONAČELNICE SARAJEVA: Nole, hvala na promociji

Đ. S.

07. 05. 2021. u 22:46

BLIŽI se kraj aktivnog odmora u BiH Novaka Đokovića, koji bi od naredne nedelje trebalo da otputuje u Rim, gde će nastaviti sezonu na šljaci.

ЂОКОВИЋ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ САРАЈЕВА: Ноле, хвала на промоцији

FOTO: Fejsbuk

Posle neuspeha u Monte Karlu i u Beogradu, Večni grad i srpska prestonica drugi put ove godine će biti prilika da se podigne forma pred Rolan Garos, koji startuje krajem meseca.

Ipak, dok ne krene iz Bosne, Novak koristi svaku priliku da uživa u njenim čarima, pa je tako posle istraživanja kompleksa u Visokom, koji nazivaju i piramidama, našao vremena i za druženje sa gradonačelnicom Sarajeva Benjaminom Karić, gde je trenirao prethodnih nekoliko dana.

- Zahvalna sam najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji je boravkom u našem gradu omogućio veliku promociju Sarajeva u svetu. Želela sam da mu se dostojno zahvalim u ime građana Sarajeva i poželim sreću na teniskom terenu - napisala je Karićeva na svom fejsbuk-profilu.

Inače, Đoković je pre nekoliko dana imao prilike i da se sastane sa predsednikom gradskog veća Jasminom Ademovićem, koji mu je poklonio zlatnik i monografiju grada Sarajeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)