RAFA JE OGORČEN, NJEGOVI NAVIJAČI JOŠ VIŠE: "Treba da se ugledate na Noleta - došao je niotkuda, nadmašio je Federera i Nadala i postao GOAT"

Novosti online

11. 04. 2021. u 18:32

FANOVI Rafaela Nadala nisu bili naročito srećni posle izjava koje je Španac dao u vezi sa Novkom Đokovićem i njegovim rekordom po broju nedelja na čelu ATP liste. Treći reket sveta nije baš uspešno sakrio nezadovoljstvo Noletovim rekordom, zbog čega su ga objektivni navijači kritikovali na društvenim mrežama.

РАФА ЈЕ ОГОРЧЕН, ЊЕГОВИ НАВИЈАЧИ ЈОШ ВИШЕ: Треба да се угледате на Нолета - дошао је ниоткуда, надмашио је Федерера и Надала и постао ГОАТ

Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

- Tokom poslednjih nekoliko godina mnogo rekorda je oboreno. Tri igrača su učinila mnogo istorijskih stvari u tenisu. To je još jedno neverovatno dostignuće za Novaka, tako da jeto dobro za njega, čestitam mu. A šta to znači za istoriju tenisa, ne znam, to je još jedan oboren rekord, svaka čast - poručio je Rafa.

Naizgled obična izjava Španca, ali navijačima je najviše zasmetalo to "ne znam". Dovoljno da ga "opletu" na Tviteru:

- Gorčina u Rafi polako pretvara krv u njegovim žilama u čvrstu so!

- Nadal kao i obično ne ceni svoje kolege, zato nikada neće ni biti kao Novak i Rodžer!

- Drugi najbolji teniser u istoriji sporta je rekoa "da ne zna šta to znači." To je veoma nesportski i pokazuje nedostatak inteligencije i nepoštovanja!

- Đokovićeva priča je ona na koju treba da se ugledate. Došao je niotkuda, nadmašio je Federera i Nadala i postao je GOAT!

Podsetimo, Nadal će na turniru u Monte Karlu koji počinje od ponedeljka biti treći nosilac - i svoj put kreće iz drugog kola.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije