ĐOKOVIĆ NE IGRA U MAJAMIJU: Novak se vraća na teren tek u Monte Karlu

Đ. S.

19. 03. 2021. u 20:33

POVREDA trbušnog mišića koja je Novaka Đokovića mučila tokom Australijan opena je ostavila više posledica nego što se isprva mislilo i našem teniseru je potrebno još vremena za trening.

ЂОКОВИЋ НЕ ИГРА У МАЈАМИЈУ:  Новак се враћа на терен тек у Монте Карлу

Novak Đoković Foto AP

Zbog toga je svetski broj jedan odlučio da preskoči turnir u Majamiju (od 24. marta), na kojem je želeo da igra. Prema novom planu, vratiće se na teren u Monte Karlu.

"Ove godine se nažalost neću takmičiti na turniru u Majamiju. Vremena uz porodicu nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem sa njima jer mi predstoji puno turnira i putovanja sa značajnim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Majami sledeće godine", naveo je Đoković na društvenim mrežama.

Novak se tako priključio asovima poput Nadala i Tima, koji su odustali od putovanja na masters serije 1000 na Floridi. Što se tiče Đokovića, on je 2019. u Majamiju ispao u četvrtom kolu od Roberta Bautiste Aguta, tako da ne postoji bojazan od gubitka većeg broja bodova.

Kada je u pitanju nastavak sezone, Novak će na teren u svoj "drugoj domovini", Monte Karlu (od 4. aprila), započeti sezonu na šljaci. Sledi Beograd i Serbia open, dok bi u maju, Madrid i Rim trebalo da budu predigra za Rolan Garos (od 23. maja do 6. juna) i napad na 19. grend slem titulu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ REKET ZAMENIO PALICOM: Vratio se u Marbelju i u prvom planu mu trenutno nije tenis (FOTO)