NOVAK OTKRIO KOGA BI IZVEO NA VEČERU: Nije žensko, nema veze sa tenisom, ali jeste legendarni sportista (VIDEO)

Novosti online

23. 02. 2021. u 08:08

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković je u intervjuu jednom srpskom dečaku, Andriji Mihajloviću, otkrio šta mu je jedan od najvećih snova i koga bi voleo da izvede na večeru.

НОВАК ОТКРИО КОГА БИ ИЗВЕО НА ВЕЧЕРУ: Није женско, нема везе са тенисом, али јесте легендарни спортиста (ВИДЕО)

Foto: AP

Mališan je intervjuisao Novaka za zvanični sajt Australijan opena, posle fotografisanja sa peharom na plaži.

Đokoviću se i te kako dopalo da se vrati na trenutak u detinjstvo kroz ćaskanje sa Andrijom, kome je opisao i šta ga inspiriše i koje sportove voli.

“Imam dvoje divne dece, Stefana koji ima šest godina, Taru, ima tri. Provodim najviše vremena sa njima. Volim ostale sportove, dosta vremena u detinjstvu proveo sam u planinama, skijao sam dosta. To je divan sport, lep je osećaj spustiti se niz planinu, to je možda omiljeni sport posle tenisa. Onda slede svi sportovi sa loptom, fudbal, košarka, rukomet… Volim golf”, rekao je Đoković.

Srbin je otkrio i jedan mali trik za bolju igru.

“Fokusiram se na disanje. Stalno dišemo, ali nikad o tome ne razmišljamo. Kada počneš da razmišljaš o tome i fokusiraš se, onda možeš da poboljšaš funkcionisanje i to je jedan od najlakših trikova da se fokusiraš”, naveo je Novak, koji nije imao dilemu na pitanje koga bi od slavnih ličnosti voleo da izvede na večeru.

“Majkl Džordan”, odgovorio je Novak, koji je prethodno i na jednoj konferenciji za medije u Melburnu naveo kako sanja susret sa velikanom košarke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)