MISTERIJA NOVAKOVOG MEDALJONA: Zašto je Đoković skinuo krst sa vrata i stavio drugu amajliju?

Novosti online

18. 02. 2021. u 08:34

NOVAK Đoković je sada zalečio povredu i grabi ka novom trofeju u Melburnu, ali i konstamtno puni novinske stupce, ali nažalost ne uvek po lepom.

МИСТЕРИЈА НОВАКОВОГ МЕДАЉОНА: Зашто је Ђоковић скинуо крст са врата и ставио другу амајлију?

FOTO: AP/Tanjug

Zapadni mediji do najsitnijih detalja sve analiziraju uglavom u svemu pronađu nešto negativno, I na tom im treba čestitati, jer ne može to baš svako. Ne može svako uvek da kritikuje najboljeg na svetu, koji se bori za ostale igrače čak i ako to njemu neće doneti ništa dobro, i kako je zbog toga svakodnevno na udaru...

Svi se bave svakim njegovim potezom, šta uradi, kaže, da li je povređen ili ne, pa koliko… Zašto je Novak Đoković  pocepao flastere sa stomaka, koje lekove pije...

Sada je misterija zašto ne nosi krstić oko vrata  nego crni medaljon. Tokom meča sa Raonićem mogao je da se primeti i neobičan medaljon, sa dragim kamenom crne ili neke druge slične tamne boje, koji je nosio oko vrata.

Nije poznato koji je dragi kamen nosio Novak i koja je simbolika tog medaljona. Najverovatnije je u pitanju "larkvit", dragi kamen za koji se veruje da ima moćna svojstva.

Larkvit je crni "labradorit" za koji se veruje da je odličan za zaštitu i uzemljenje. Navodno pročišćava suptilna tela i jača povezanost s energijama zemlje, pomaže onima koji ga nose da se povežu s duhovima prirode. Ovaj kamen stimuliše vizije i poboljšava psihičke sposobnosti. Takođe neutralizuje i odbija negativnu energiju.

Foto: Printskrin

 

Ovo nije prvi put da Novak nosi dragi kamen oko vrata. Pre pet godina Đoković je nosio ametist, poludragi kamen koji simboliše zaštitu i spiritualnost. U pitanju je kamen metamorfoze i preobražaja, i unosi mir i harmoniju u proctor. Naziva se kamenom duha i tonika za dušu.

Što se tiče kanena koji sada nosi u Melburnu sajtovi koji se bave simbolikom i svojstvima određenih dragih kamena, navode i da larkvit pomaže u pročišćavanju tkiva, podstiče mišićnu detoksikaciju, usklađuje metabolizam, umiruje živce i smanjuje krvni pritisak, a sve to je nešto što pogoduje Novaku u situaciji u kojoj se našao kao povređen.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a