OVAKO SU NEMAČKI MEDIJI IZVEŠTAVALI O NOVAKOVOJ POBEDI: Drama pripala Srbinu, Zverev ponižen napustio teren (FOTO)

A. Ilić

16. 02. 2021. u 17:26

MEDIJI u Nemačkoj sa velikoj pažnji ispratili su duel Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva.

ОВАКО СУ НЕМАЧКИ МЕДИЈИ ИЗВЕШТАВАЛИ О НОВАКОВОЈ ПОБЕДИ: Драма припала Србину, Зверев понижен напустио терен (ФОТО)

Foto: EPA

Nemački državljanin sa ruskim korenima dobio je veliku pažnju sportske javnosti u Nemačkoj.

"Kiker" prenosi tekst sa naslovnom fotografijom na kojoj je naš teniser, dok u tekstu "panceri" navode da je "Saša Zverev poražen od aktuelnog šampiona, iako je imao nekoliko prilika da meč okrene u svoju korist

FOTO: printskrin

"Sport1.de" navodi da Zverev nije uspeo da savlada Đokovića u četvrtfinalnom duelu i da će još morati još da sačeka trofej u Australiji. Dodaju da je frustrirani Zverev brzo napustio "Rod lejver Arenu". U opširnom tekstu navode da je Đoković poručio Zverevu da ne bi bilo nezasluženo i da je on pobedio. Dodaju i da je naš teniser polomio reket. 

Takođe u tekstu objaljuju galeriju fotografija koje ilustruju njegovu uspešnu karijeru. 

FOTO: printskrin

Portal "Spoks" uživo je pratio današnji meč. U tekstu navode da je Đoković danas porazio jakog Aleksandra Zvereva koji je igrao odličan tenis, navode da nakon prvog seta nije uspeo da pronađe svoju igru. 

FOTO: printskrin

"Sport.de" opširno prati Australijan open, ističu da je "živcira koliko je šansi propustio Zverev u meču protiv našeg tenisera. Njegov san o osvajanju Australijan opena ugasio je Novak Đoković, dok je Zverev ponižen morao da napusti teren. Zverev je zadovoljan igrom, ali ne i epilogom. Pred meč najavljivali su da je Zverev spreman da slavi i popne se na teniski Mont Everest

FOTO: printskrin

Renomirani "Bild" u svom tekstu opisuje veliku dramu i još veću borbu koju su imali teniseri u današnjem meču. Dosta pohvala napisano je na račun obojice tenisera uz konstataciju da je Srbinu pristao triler. 

FOTO: printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)