NADAL KAO ĐOKOVIĆ: Povreda mu ništa ne može, Rafa se poigrava sa rivalima

Novosti online

15. 02. 2021. u 08:39

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal pobedio je Fabija Fonjinija sa 6:3, 6:4, 6:2 u osmini finala Australijan opena, i to za samo dva sata i 19 minuta.

НАДАЛ КАО ЂОКОВИЋ: Повреда му ништа не може, Рафа се поиграва са ривалима

Foto AP

Drugi reket sveta i osvajač 20 grend slem trofeja razbio je Italijana, koji je u prošlosti znao često da ga muči i pobedi čak i na omiljenim podlogama.

Nadal, koji od početka turnira vuče povredu leđa, čini se da se sa njom odličnom nosi, a ni svetski mediji ne sumnjaju mnogo u to da li je ta povreda stvarna,kao što je to slučaj sa Đokovićem.

Svetski broj dva igra agresivnije i skraćuje poene, ne bi li smanjio rizik pogoršanja povrede. I čini se da mu je to osvežilo stil igre, pošto Nadal do četvrtfinala nije izgubio nijedan set.

Nadal je dominirao i prikazao naročito odličnu igru na drugi servis, pošto je od osvojio čak 26 od 29 poena kada je morao da ubacuje sporiji servis.

Sada je za Nadala na redu meč protiv boljeg iz duela Stefanos Cicipas - Mateo Beretini, a u polufinalu će jedan od te trojice igrača igrati protiv Rusa - ostaje da vidimo da li Danila Medvedeva ili Andreja Rubljova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)