HOROR SLAVNE TENISERKE, NACIJA U ŠOKU: Petorica maskiranih muškaraca vezali Anu, pokušala je pobeći, ali su je uhvatili

Novosti online

29. 10. 2020. u 21:39

ХОРОР СЛАВНЕ ТЕНИСЕРКЕ, НАЦИЈА У ШОКУ: Петорица маскираних мушкараца везали Ану, покушала је побећи, али су је ухватили

Foto: AP

NEVEROVATNE scene koje su potresle sportski svet

Ana Čakvetadže je svojevremeno bila jedna od najboljih igračica planete, a sada je otkrila i nepoznate detalje iz privatnog života.

Otkrila je jednu pravu horor priču i to kada se u Moskvu vratila se jednog turnira.

- Bili smo umorni i otišli smo na spavanje. Odjednom, probudila sam se oko tri sata ujutro. Videla sam kako se petorica muškaraca motaju oko naše kuće. Imali su maske i tamna odela - ispričala je Čakvetadže i dodala:

- Čula sam vrisak iz druge sobe. Znala sam da je to moj otac i odmah sam počela paničiti. Mislila sam da su to poslednji trenuci naših života. Ti muškarci su bili naoružani, imali su pištolje i noževe i pretili su mom ocu. Pokušala sam pobeći, ali su me uhvatili. Toliko su me čvrsto vezali da su me ruke bolele danima. Roditelje su prisilili da otvore sef i sve su odneli. Otac je posle završio na operaciji jer su mu slomili rame. Mislim da su pljačku planirali danima, pogotovo kad su videli da sam u Belgiji osvojila skupoceni Roleks.

Posle toga se nikada nije vratila kako treba u tenis.

- Očekivanja za 2008. godinu nikako nisam mogla ispuniti. Svaki dan je bio gori od prethodnog i mislila sam da ta agonija nikad neće završiti. Izgubila sam mesto na rang listi, izgubila sam bodove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)