ALEKSANDAR ZVER(EV): Bivša devojka optužila nemačkog tenisera za nasilje u porodici

Novosti online

29. 10. 2020. u 12:49

АЛЕКСАНДАР ЗВЕР(ЕВ): Бивша девојка оптужила немачког тенисера за насиље у породици

Foto: EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

NEMAČKI teniser Aleksandar Zverev je u samo 24 sata postao centralna figura čak dve afere koje nemaju veze sa "belim sportom" nego sa njegovim, kako se ospostavlja više nego burnim, ljubavnim životom.

Samo nekoliko sati nakon što je sedmi igrač sveta saznao da njegova biša devojka, model Brenda Patea, čeka dete čiji je on otac, Zvereva je, doduše posredno, optužila druga bivša izabranica Olga Šaripova da ju je tukao.

Nekadašnja predstavnica Rusije u juniorskoj konkurenciji objavila je potresnu priču na Instagramu.

- Mene su tukli i neću više da ćutim! Želim da ispričam ličnu i tešku priču za mene, koju sam prošla i ostavila u prošlosti. Pišem ovo da bi devojke koje su u istoj situaciji, ili su bile, ne bi osećale same i da bi imale snage da nastave dalje da žive. Bila sam žrtva nasilja u porodici

Iako ga nije imenovala u Instagram storiju, Olga je za poznati ruski sajt Čempionat potvrdila da je reč o Aleksandru Zverevu.

- Tog dana sam bila u šetnji sa mojom prijateljicom Dašom, suprugom Danila Medvedeva. Malo smo zakasnili, a Saša se naljutio zbog toga. Kad sam se vratila kući, posvađali smo se, pokušao je da me zadavi jastukom, zavrnuo mi ruku. Pokušala sam nekoliko puta da istrčim iz sobe, ali on me je bacio na zid i rekao da nemam gde da idem.

Šaripova dodaje da je Saša posle zaključao u sobu, a njene stvari bacio u hol.

- Moraćeš da odgovoriš na neka pitanja - rekao joj je besno.

Šaripova, koja ističe da njena objava nema nikakve veze sa saznanjem da će Zverev uskoro postati otac, smatra da nemački teniser mora da odgovara za svoje postupke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)