"ON JE MOJ IDOL": Niko ne obožava Đokovića kao mladi Argentinac (FOTO)

Novosti online

28. 05. 2024. u 18:15

Argentinski teniser, Tomaš Martin Ečeveri je na startu turnira pobedio Artura Kazua u prvom kolu Rolan Garosa rezultatom 3:6, 6:2, 6:1.

ОН ЈЕ МОЈ ИДОЛ: Нико не обожава Ђоковића као млади Аргентинац (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Argentinski teniser, Tomaš Martin Ečeveri, govorio je o Novaku Đokoviću, najboljem teniseru sveta.

Argentinac je poznat po tome što obožava Đokovića i svake nedelje prati koliko mu Novak beži bodova na ATP listi a čuvena je njegova slika gde pokazuje papir na kom pokazuje koliko mu bodova još beži Đoković.

- On je moj idol! Šest godina ranije je nastala ta fotografija, gledam ga, pokušavam da unapredim igru u odnosu na njega. Mislim da će on i dalje dugo, dugo biti broj jedan. Znam da nema dobru godinu iza sebe, ali mislim da je sigurno favorit i da može da osvoji Rolan Garos - rekao je Ečeveri nakon pobede.

Inače, najbolji teniser Novak Đoković u utorak oko 20.15. časova odigra će prvi meč na Rolan Garosu, a protivnik mu je Pjer-Ig Erber.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone