SVETSKI MEDIJI BRUJE O SKANDALU: Rusi grme zbog Novaka Đokovića, a evo kako pišu Britanci i Španci

Александар Илић
Aleksandar Ilić

11. 05. 2024. u 17:18

SVETSKI mediji bavili su se aferom "flašica" kada je Novak Đoković nakon meča dobio udarac jednom u glavu.

СВЕТСКИ МЕДИЈИ БРУЈЕ О СКАНДАЛУ: Руси грме због Новака Ђоковића, а ево како пишу Британци и Шпанци

FOTO: Tanjug/AP

Nimalo prijatna situacija viđena je na mastersu u Rimu, a akter je silom prilika bio svetski broj jedan - Novak Đoković.

Otkazao je Nole konferenciju za medije nakon meča, a nakon ukazane pomoći deluje da je sa njim sve u redu.

Srbin je danas trenirao u italijanskoj prestonici, sa kacigom na glavi, aludirajući na ono što mu se sinoć dogodilo, a njegov potez nasmejao je mnoge.

U međuvremenu javnosti se predstavio i počinilac nemilog događaja koji se Đokoviću izvinio zbog nenamerne povrede.

Ipak, brojni svetski mediji su pisali o toj situaciji.

Britanski "Telegraf" naveo je da je Novaku bio potreban medicinski tretman, uz objašnjenje organizatora da je reč o incidentu.

Ono što je posebno iznerviralo navijače najboljeg tenisera sveta je to što su napisali u tekstu da je Novak bio jako nervozan i neraspoložen u vezi svega toga, a kako i ne bi...

Španski "AS" je dosta prašine podigao "Flaša na glavi Đokovića u Rimu: Jezivo kako leži na zemlji" prikazao snimak dešavanja sa terena. "Marka" je samo dodala da je u pitanju incident koji nije bio intencionalan.

Američki "Forbs" je u naslovu iskritikovao način na koji su teniseri dostupni svakome tokom meča, ali su i naveli takođe da nije bilo nikakve namere.

Italijanska "Gazeta" je u prvi plan stavila pobedu Đokovića, uz dodatak da je flašica iskliznula iz ranca direktno na Srbina.

Najviše kritika je dao ruski "Čempionat", koji prenosi i izjave Miomira Kecmanovića, Borisa Bekera i Svetlane Kuznjecove uz dodatak da nema opravdanja da li je u pitanju nameran ili nenameran čin i da je taj navijač morao da bude mnogo pažljiviji, a osvrnuli su se i na situaciju sa Monikom Seleš iz 1993. godine, kada ju je navijač napao nožem.   

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice