ZBOG OVOGA JE NOVAK ĐOKOVIĆ NAJVEĆI! Malo ko bi ovo uradio, Holger Rune otkrio sve...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

07. 04. 2024. u 08:18

NAJBOLjI teniser planete, Novak Đoković odradio je prvi trening u Monte Karlu sa Holgerom Runeom, a Danac ne krije zadovoljstvo što ima priliku da radi sa prvim igračem sveta.

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ НАЈВЕЋИ! Мало ко би ово урадио, Холгер Руне открио све...

FOTO: Tanjug/AP

Sedmi igrač sveta govorio je o vremenu provedenom sa Novakom.

– Mnogo me je naučio. Uvek je bio mnogo ljubazan sa mnom. Sećam se kada smo trenirali pre nekih pet godina, pre nego što sam ja počeo da igram čelindžere. Bio je veoma zainteresovan, pitao me razne stvari, davao savete i veoma iskreno pričao o svojoj karijeri.

Ne krije Rune da je impresioniran Srbinom.

– On je jedan od najboljih tenisera svih vremena i kada osećate da želi da vam pomogne, neverovatno je. Za jednog mladog tenisera to puno znači. Mnogo mu se divim, između ostalog i zbog toga.

Upitan je na konferenciji za medije na koji način mu je Novak pomagao.

– Davao mi je savete na psihološkom nivou, jer je on prava zver. Međutim, rekao mi je da je on ljudsko biće, a ne superheroj. On takođe oseća emocije kada igra, kao i svi mi ostali, ali ih kontroliše drugačije od ostalih tensiera i da je to jedan od razloga zašto ima više uspeha od ostalih. Impresivno je videti ga, baš kao i Rafu i Rodžera. Moj odnos sa Novakom je sada drugačiji nego ranije jer se takmičimo. Pobedio sam ga dva puta i višee mi ne daje savete. On je izuzetno prijatna osoba.

Kao sedmi nosilac Rune je slobodan na startu mastersa u Monte Karlu, a u drugom čeka boljeg iz duela Matea Arnaldija i kvalifikanta. U četvrtfinalu je moguć sudar sa Janikom Sinerom, koga je ovde prošle godine posle velike borbe savladao u polufinalu.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)