''TENIS JE SR*** SPORT!'' Medvedev u svom stilu nakon poraza od Alkaraza u finalu Indijan Velsa

Filip Milošević

18. 03. 2024. u 10:22

Danil Medvedev je poražen u novom finalu Indijan Velsa od Karlosa Alkaraza (7:6, 6:1), a Rus smatra da je tenis „sr**e“ sport, zbog toga što je, po njegovom mišljenju, tehnologija zastarela.

ТЕНИС ЈЕ СР*** СПОРТ! Медведев у свом стилу након пораза од Алкараза у финалу Индијан Велса

Tanjug/AP

Sporna situacija dogodila se u taj-brejku prvog seta, a o njoj je Medvedev govorio tokom konferencije za medije.

Zašto je rekao da je „tenis sr*** od sporta“?

- Po mom mišljenju, postoje neke stvari u tenisu koje su zastarele. Sada nema linijskih sudija. Zapravo, OK, lopta je dobra, znam to, imamo ‘lajv’ sistem. Samo sam bio u fazonu – pokaži mi. Samo mi brzo pokaži trag. Nije me briga, mogao je da mi pokaže na ajpedu, ajpedu koji ima Mohamed (Lajani, sudija), svejedno mi je. Mislim da je stvar u tome što ne mogu da vrate. U 2024. smo, rakete idu u svemir, ne znam - pa je nastavio:

- Na ajfonu ti se pokazuju stvari koje govorim. Kada pričam o golfu s prijateljima, sledeća stvar koju vidim na tviteru je golf. Imamo to, a onda ne možete da mi pokažete trag lopte od pre tri udarca? Ne tražim ništa posebno. Takođe, neobjašnjivo mi je da na betonu kada lopta padne na liniju, a 5-5 je u taj brejku prvog seta, da lopta ima drukčiji odskok. Samo koristite istu farbu kao i za ceo teren. Da ne bude da srećno osvojiš poen kada pogodiš servis na liniju - zaključio je Medvedev.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!