NOVI ŠOK U INDIJAN VELSU: Eliminisana druga teniserka sveta (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2024. u 23:13

Američka teniserka, Ema Navaro pobedila je prošlogodišnju finalistkinju Indijan Velsa i drugu na VTA listi Arinu Sabalenku rezultatom 2:1 po setovima 6:3, 3:6, 6:2 i tako ostvarila najveći uspeh u karijeri, plasmanom u četvrtfinale turnira u kalifornijskoj pustinji.

НОВИ ШОК У ИНДИЈАН ВЕЛСУ: Елиминисана друга тенисерка света (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Trenutno 23. igračica planete nikad nije dogurala dalje od trećeg kola na grend slem turnirima ili turnirima iz serije 1.000, ali je u na ovom nadmetanju zablistala i za plasman u polufinale sastaće se sa boljom iz duela Dijane Peri - Marija Sakari.

U prva dva seta presudio je po jedan brejk, dok je u trećem Amerikanka čak tri puta oduzela servis Beloruskinji kojoj ni to što je jednom rivalki oduzela servis u tom delu meča nije pomoglo.

Sabalenka je, podsetimo, aktuelna šampionka Australijan opena.

Prva dva četvrtfinala para poznata su od ranije, a sastaće se Iga Švjontek – Karolina Voznjacki i Anastasija Potapova – Marta Kostjuk.

Bonus video POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)