"IGRANJE SA NJIM JE UVEK POSEBNO": Karlos Alkaraz oduševljen posle meča sa Nadalom

Novosti online

04. 03. 2024. u 21:48

Karlos Alkaraz i Rafael Nadal odigrali su egzibicioni meč u Las Vegasu u kome je drugi teniser sveta trijumfovao rezultatom 2:1. On je nakon susreta medijima govorio o iksunijem zemljaku.

ИГРАЊЕ СА ЊИМ ЈЕ УВЕК ПОСЕБНО: Карлос Алкараз одушевљен после меча са Надалом

FOTO: Profimedia

Najpre je istakao da mu je zadovoljstvo što su imali prilike da igraju u pomenutom američkom gradu.

- Neverovatno je igrati u Las Vegasu. Trebalo je da igramo prošle godine, ali nismo mogli. Ove godine sam zaista želeo da dođem ovde, na mesto gde sam želeo da budem i da uživam u atmosferi koja je bila neverovatna - rekao je Alkaraz.

Dodao je i da mu je velika čast što je igrao protiv slavnog sunarodnika.

- Igranje sa Rafom je uvek posebno za mene. Od njega sam naučio borbenost, nikada ne odustaje, trči za svaku loptu, pogađa neverovatne udarce. Imao sam nekoliko meč lopti, napravio je neverovatne poene, nikada se ne predaje. Pokušao sam da igram svoju igru, tražim rešenja kada stvari ne idu dobro.

Na kraju se Alkaraz zahvalio navijačima.

 - Bilo je zadovoljstvo igrati ovde, mnogi Španci i Latinoamerikanci su došli da nas podrže, osetio sam se voljenim. Hvala vam - zaključio je Karlitos.

Sada sledi masters u Indijan Velsu (6. - 17. mart) na kome Karlos Alkaraz brani titulu, dok Rafael nadal još uvek zamišlja o svom nastupu na ovom turniru.

BONUS VIDEO: ZAGREVANjE: Kecmanović i Đoković pred meč Dejvis Kupa, Srbija - Italija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije